I en av pallkragarna har jag satt svartrot det ser åtminstone lovande ut, men den ska vara färdig senare i höst. En rotsak som är otroligt god men tyvärr är det många som inte upptäckt den ännu. Jag har aldrig odlat den tidigare, vad jag förstått så ska den ha djup jord så det kan bli en lång rot.
Oj, vad långt dina chilisar har kommit =)
SvaraRaderaOj, vilka skördar du får. Smultronspenat har jag också en påse frö med. Men de ligger fortfarande i påsen. Jag har en tomat som har mognat och utan växthus så kanske det inte blir så många fler :(
SvaraRaderaSvartrot har jag ätit en gång på jobbet. Det var kollegan M som anrättade på en av våra berömda kulinariska fredagsluncher. Väldigt god. Stekt först i stavar och sen i ugnen en stund tills de blev klara, har jag bestämt för mig. Men vad vi hade till har jag alldeles glömt av. Men jag vet att vi våran vana trogen inte sa nåt annat än: Mmmmm, guuu' va gott, mmmmm. Så lät det på den gamla goda tiden ;)