onsdag 15 juli 2009

Kanel basilikan växer och god är den , även om just kanel inte är en mest framträdande smaken.

Rostade färska potatisar i ugn är en delikatess.

Blanda basilika ,vitlök,olja ,salt och peppar med en smakrik ost. (vi har provat med olika örter) bara att prova sig fram.
När potatisarna tas ur ugnen så strör man på den gröna "smeten" över , så det smälter ner över den rostade potatisen.
Mums så otroligt gott det är.

3 kommentarer:

  1. Basilika är ju så underbart, men den är svår...vissnar ju ner så lätt.

    Låter gott med ditt mattips, det får testas någon gång....

    SvaraRadera
  2. Vad fint det är i växthuset (läste ifatt mig lite). Receptet lät ju gott. Ska testas någon dag. En del av min basilika hade tyvärr blivit uppäten av "något odjur", troligen en liten snigel. /Anette

    SvaraRadera
  3. Hejsan!!!

    Du har en award att hämta inne hos mej...;)

    www.vorblomman.blogspot.com

    Ha en bra dag!!!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar spår efter dig