onsdag 30 december 2009

Kryddland i vinterskrud

Salvian och mynta krogen är dränkta av snö, men lite grön salvia finns det.
Björnbärs busken i vinterskrud, i höstas fullkomligt dignade det av bär.
Under snön finns vårt kryddland, bara för någon vecka sedan var vi ute och plockade timjan där. Det ändrar sig snabbt!

9 kommentarer:

 1. Va? kunde du plocka friska örter fram till för en vecka sen. Otroligt! Det är länge sen jag såg gräsmattan här.. Önskar dig ett riktigt gott nytt år :)

  SvaraRadera
 2. Jo du! Kylan är inget vidare tycker jag....
  Men rimfrosten är vacker ;-) Några isformationer blev det inte idag. Granntanten ramlade på vägen o innan ambulansen hämtat henne så hade lusten på friluftsliv försvunnit. Kanske i helgen....
  Ha´t himla gôrgôtt i bistra vinternatten
  Nina

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Tack för hälsningen! Önskar även dig ett riktigt Gott Nytt År!
  Vi hörs på det nya året :)/ Bea

  SvaraRadera
 4. Så ser mitt kryddland ut också. Sålådorna under, nästan en 1/2 meter snö. Hoppas alla 2009-års överblivna växter överlever i lådorna, det är inte alltför mycket jord och annat som kan skydda dem som ligger över.

  SvaraRadera
 5. Vackert är det nu men tusan så kallt!
  Gott Nytt År
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Önskar dej en God Fortsättning på det nya året!!

  SvaraRadera
 7. Ser fint ut även på vintern och det som göms i snö kommer upp i tö. Jag har försökt lämna kommntar på din andra blogg men ordverifieringen visar sig inte för mig. Det är bara en liten ruta med ett kryss på så det går inte att skicka iväg kommentarerna. Konstigt. Vet inte om det bara är från min nya dator, i så fall är det nån konstig inställning kanske.

  Nu i januari är det dags att så stockrosor om man vill att dom ska blomma i år...bäst att börja i tid, vi vill ju ha många lådor i fönstren framåt våren ;)

  SvaraRadera
 8. O.B.S Kommentar till inlägget Pulsvärmaare på bloggen Sinneskattens Pyssliga sida:(kunde inte skriva i mitt namn i välj profil...fanns inte med nåt lämpligt att välja för mig och då fick amn inte lämna kommntarer)


  Nämen vad är det jag ser...en blogg TILL. Hur hinner du människa :)

  Har du mycket tid över så beställer jag ett par vita till den 19 då du får finfrämmat på PG. Har tänkt göra ett par såna där länge men då måste jag ju först köpa stickor, garn och gå en internetsnabbkurs i stickning...har ju bara hunnit till Arigurumikursen än och av det blev det inga pulsvärmare. Men en kanin till Alma blev det...eller den är inte helt klar än...började ju i oktober och göra den. Får ju inte hasta fram såna konstverk ;)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar spår efter dig