torsdag 28 januari 2010

Roses and stuff vill att vi ska fundera över färg denna fredag det har jag gjort många ggr.
jag drömmer om en färgsammansatt trädgård som går i olika färger, men jag känner mig själv och det kommer att stanna vid en dröm.
Vid stugan som ligger precis vid vattnet har jag planterat en rosa ros, och min dröm i det fallet är att den ska slingra sig runt staketet sen att den är rosa är iofs lite konstigt för jag är ingen rosa människa.
Men just då när jag skulle inhandla den så väckte den min nyfikenhet.
men här hemma är det mycket rött ,blått och vitt som dominerar.
Det ska bli spännande att få surfa runt och se vad ni andra tänker om färger i trädgården.

9 kommentarer:

 1. Otroligt vacker ros! Jag var inne på din pysselblogg också och blev klart sugen på att börja sticka igen. Jag har mest virkat, om jag har handarbetat över huvud taget. Det har varit glest mellan alstren.
  Kram Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Vilken mjuk rosa färg! Blått, vit och rosa är en färgkombination jag verkar föredra.

  SvaraRadera
 3. Vilken skönhet! Alla färger kan väl ha sin tjusning. Huvudsaken är att man själv känner sig hemma i den och med den. Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Tjusig ros. Det ser ut som den vill bli uppäten!

  SvaraRadera
 5. Du är en Ölandsblomflicka tror jag på dina färger - visst är det vita röda och blå blommor :)
  Din rosa ros är helt i min smak :)

  SvaraRadera
 6. En riktig marsipanaros.. =).. Lovely.. Ha en skön helg..Moa

  SvaraRadera
 7. Rosa rosendrömmar är helt OK tycker jag.... Har tre New Dawn på söderväggen som har bott här väldigt mycket längre än jag... Tyvärr har där bosatt sig enorma mängder gula kalandaberkungsljus som inte känns helt rätt i färgen mot det rosa ;-)
  Försöker övertala dem om att de skulle göra sig mycket bättre nere på ängen.... men de verkar tycka det blir för blött om fötterna där ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt i helgen
  Nina

  SvaraRadera
 8. Du är kanske lite rosa ändå - innerst inne? I vilket fall som helst så är din ros jättevacker och kommer se helt fantastisk ut när den väller ut över staketet.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Hej!välkommen att tävla och följa mig, jag blir jätteglad att du vill var med. Ett problem fick jag dock, vilken av dina bloggar skall jag välja, men det får bli den här även om jag kommer att kika i de andra, det är ju snart en underbar säsong framför oss.
  Anmälde du stölden av de fina handledsvärmarna? posten borde få reda på att de har oärlig personal eller om kuvertet gick sönder i sorteringen så borde de ha dem någonstans.
  Ha det gott.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad om du lämnar spår efter dig